fbpx

ЗИМА 2024 СРБИЈА И БУГАРИЈА

  • Понудата е објавена на 16/09/2022

СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ ЗИМА 2023/2024

НАЈДОБРА ПОНУДА ХОТЕЛИ КОПАОНИК, ЗЛАТИБОР, БАНСКО, БОРОВЕЦ И ПАМПОРОВО

 ВЕЌЕ ВО ПРОДАЖБА КЛИКНЕТЕ >>>

Информации и резервации 043 231 221

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top