fbpx

Линк https://celestialhotelkefalonia.com/

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 7 НОЌЕВАЊА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Тип соба 27.04.23
24.05.23
25.05.23
15.06.23
16.06.23
12.07.23
13.07.23
02.09.23
03.09.23
09.09.23
10.09.23
16.09.23
17.09.23
29.10.23
HONEYMOON SUITE SEA VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 263 305 389 431 389 305 263
1 ADL 263 305 389 431 389 305 263
3 ADL 343 385 469 511 469 385 343
JUNIOR SUITE FOREST VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 158 200 273 326 273 200 158
1 ADL 158 200 273 326 273 200 158
3 ADL 238 280 353 406 353 280 238
JUNIOR SUITE SEA VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 231 273 348 400 348 273 231
1 ADL 231 273 348 400 348 273 231
3 ADL 311 353 428 480 428 353 311
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
HONEYMOON SUITE SEA VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 320 363 446 488 446 363 320
1 ADL 292 334 417 460 417 334 292
3 ADL 429 471 555 597 555 471 429
JUNIOR SUITE FOREST VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 215 257 330 383 330 257 215
1 ADL 186 229 302 354 302 229 186
3 ADL 324 366 439 492 439 366 324
JUNIOR SUITE SEA VIEW WITH COZY PRIVATE POOL
2 ADL 288 330 405 457 405 330 288
1 ADL 260 302 376 429 376 302 260
3 ADL 397 439 513 566 513 439 397
Минимум престој 1 1 1 1 1 1 1
Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 15 ГОДИНИ
Прочитано 492 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2023

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 10.00-14.45

Top