fbpx

Ски центар Uludag, 36km јужно од Бурса, еден од најпознатите зимски ски центри  во Турција. Во минатото попoзнат по Античкото име Olympos Misios , во митологијата познато како место каде сто Боговите ја гледале Тројанската војна. Uludag е највисоката планина во Западна Анадолија, со врвот Кара Тепа (2543m). Иделно за скијање и скијање на даска со стази од 28км и  со  16 ски лифтови.

GRAND YAZICI HOTEL (ПОЛН ПАНСИОН +)

18 ДЕКЕМВРИ 2020-30 ДЕКЕМВРИ 2020

СТАНДАРДНА СОБА

20-24 ДЕКЕМВРИ 2020

18-19 ДЕКЕМВРИ 2020

27-30 ДЕКЕМВРИ 2020

FB+

25-26 ДЕКЕМВРИ 2020

ЕВРА

НЕДЕЛА -ЧЕТВРТОК

ПЕТОК-САБОТА

НЕДЕЛА –СРЕДА

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

155 €

175 €

175 €

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

199 €

225 €

225 €

ТРОКРЕВЕТНА СОБА

279 €

310 €

310 €

НОВА ГОДИНА

СТАНДАРДНА СОБА

27.12-01.01./ 28.12-02.01.

28.12-01.01. /29.12-02.01.

29.12-01.01.

FB+

29.12-03.01. / 30.12-04.01.

30.12-03.01. / 31.12-04.01.

30.12-02.01.

ЕВРА

31.12-05.01.

31.12-03.01.

ПАКЕТ 5 НОЌЕВАЊА

ПАКЕТ 4 НОЌЕВАЊА

ПАКЕТ 3 НОЌЕВАЊА

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

235

250

259

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

305

330

345

ТРОКРЕВЕТНА СОБА

419

456

475

01 ЈАН 2020-27 ФЕВ 2021

СТАНДАРДНА СОБА

01 ЈАН 2021.

01 ЈАН 2020.

24 ЈАН 2021-27 ЈАН 2021

28 ЈАН 2021-30 ЈАН 2021.

FB+

27 ФЕВ 2021.

27 ФЕВ 2021.

31 ЈАН 2021-03 ФЕВ 2021

31 ЈАН 2021-06 ФЕВ 2021.

ЕВРА

НЕДЕЛА -ЧЕТВРТОК

ПЕТОК-САБОТА

НЕДЕЛА –СРЕДА

ЧЕТВРТОК-САБОТА

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

ПО НОЌЕВАЊЕ

МИН 3 НОЌЕВАЊА СМЕСТУВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

175

195

199

235

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

225

250

265

305

ТРОКРЕВЕТНА СОБА

310

345

365

425  

KAYA ULUDAG   ( ALL INCLUSIVE )

 
 

2020-2021 ЕВРА

 

 СТАНДАРДНА СОБА

11.12.2020 - 19.12.2020

20.12.2020 - 29.12.2020

30.12.2020 - 02.01.2021

 

РАБ.ДЕН.

ВИКЕНД

РАБ.ДЕН.

ВИКЕНД

НОВА ГОДИНА

МИН. 4 НОЌЕВАЊА

 
 

95

129

109

155

239

 

03.01.2021 - 09.01.2021

10.01.2021 - 23.01.2021

24.01.2021 - 06.02.2021

 

РАБ.ДЕН

ВИКЕНД

РАБ.ДЕН

ВИКЕНД

МИН. 3 НОЌЕВАЊА

 

СТАНДАРДНА СОБА

109

159

129

175

200

 

07.02.2021 - 27.02.2021

28.02.2021 - 06.03.2021

07.03.2021 - 20.03.2021

 

РАБ.ДЕН

ВИКЕНД

РАБ.ДЕН

ВИКЕНД

РАБ.ДЕН

ВИКЕНД

 

СТАНДАРДНА СОБА

129

175

109

155

99

129

 

ПОПУСТ

 

ПЕРИОД ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА

ПЕРИОД НА СМЕСТУВАЊЕ

ПОПУСТ

 

ЗАПОЧНУВА

ЗАВРШУВА

ЗАПОЧНУВА

ЗАВРШУВА

 

20.09.2020

30.11.2020

11.12.2020

20.03.2021

10%

 

*цена по особа во двокреветна соба / по ноќевање

Во цената не се вклучени следниве услуги:
Авионски превоз со аеродромски такси со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)  од 135 eur
Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел во Uludag – аеродром (Sabiha Gokcen),цена по особа 
 

1 Pax

2 Pax

3  Pax

4 Pax

5 Pax

6 Pax

SABIHA GOKCEN аеродром - ULUDAG

225 Euro

 135 Euro

96 Euro

96 Euro

90 Euro

88 Euro

Патничко и здравствено осигурување 
Екстра трошоци во хотел  
Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур само авионски превоз
Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур  само авионски превоз
 
Важна напомена:
Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!! 
Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100 %.
Прочитано 287 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top