fbpx

СЛОВЕНИЈА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет 
Дете  до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
ЉУБЉАНА Секој ден 15:30 3100.00 МКД 5580.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД
МЕСТРЕ Секој ден 15:30 3100.00 МКД 6200.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД
СЕЖАНА Секој ден 15:30 3100.00 МКД 74400.00 МКД 2790.00 МКД - 4960.00 МКД 2790.00 МКД - 4960.00 МКД
Прочитано 1620 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top