fbpx

ШВАЈЦАРИЈА

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на поватен билет
         
ЛУЦЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЦИРИХ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
СТ ГАЛЕН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
БЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЛОЗАНА понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ВЕВЕ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
Прочитано 2466 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top