fbpx

ЕГИПЕТ - ХУРГАДА ЛЕТО 2019

  • Понудата е објавена на 19/04/2018

7,10 или 14 дена со директен чартер лет од Скопје

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top