fbpx

Побарајте БЕСПЛАТЕН трансфер од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Неготино, Велес, Струмица, Радовиш и Штип. Бесплатниот трансфер е групен за сите патници кои поаѓаат и се враќаат тој ден. Поаѓањето од градовите може да биде во раните утрински часови (околу 7 ч.) на денот на поаѓање, додека поаѓањето од Скопје према градовите на денот на пристигнување може да биде во доцните попладневни часови (до 18 ч.). Доколку се користи трансфер, патниците мора да го користат и за одење и за враќање. Поради ограничен број на места за трансфер, задолжително пријавување за трансфер најдоцна 7 дена пред почеток на аранжманот.

ЗАБЕЛЕШКА: Трансфер од градовите ќе има за повеќето програми (информирајте се во агенцијата)

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top