fbpx

Берлин, најголемиот и главниот град на Германија, нуди прекрасна комбинација на историја, ноќен живот, архитектура и култура. Берлин има скромни почетоци, но заедно со времето прераснува во европска велесила и по риунифицирањето во 1990 г. станува динамичен, креативен, вистински град метропола. Берлин истовремено е познат како еден од најзелените градови во Европа, над 60 % од неговата површина се паркови и реки. Создадете ги вашите нови спомени, токму тука.

Не пропуштајте да ги посетите:

- Берлинскиот ѕид
- Меморијалната црква
- Дворецот Сансуси
- Дворецот Шарлотенбург
- Посета на Потсдам
- Посета на Пергамон
- Брандербушката порта
- Рајхстагот
- Новата национална галерија
- Филхармонијата

Цена: од 139 € (3 RO)

Во цената на пакетот е вклучено:
- Авионски превоз на релација: Скопје–Берлин-Скопје
- Аеродромски такси
- Хотелско сместување во хотел ***/****, услуга 3 RO / BB

Летови: вторник и сабота (до октомври)
понеделник и петок (од ноември до март)
вторник, четврток и сабота (од април ->)

* Цената и саатниците зависат од моментално расположливите места на aвио компанијата и хотелите.

Во цената на пакетот не е вклучено:
- Јавен транспорт од аеродром до градот = 3 € (информативно)
- Трансфер со TAXI = 35–45 €, во еден правец за две лица (информативно)
- Приватен трансфер: 74 € по правец за 2 лица (информативно)

Просечни трошоци:
-Оброк (Примамливи цени во ресторани) 8€
-Вода 1,50мл 0,50€
-Капучино 2,40€
-Пиво 1,50мл 0,80€
-Билет во 1 правец (Локален транспорт) 2,70€

Прочитано 3161 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top