fbpx

ЛЕТО 2019 ВЕЌЕ ВО ПРОДАЖБА !!!

Рана Резервација Анталија 2019
САМА Холидеј Ви нуди до 45% попусти за рана резервација во најдобрите ресорти во Турција за 2019 година. Уживајте во предноста да платите на рати со гаранција и можност за откажување.

Понуди за рана резервација 2019
САМА Холидеј нуди попуст за рана резервација до 45% за голем број на хотели. Кампањата за рана резервација со атрактивни попусти е најдобриот метод за резервирање.
Раната резервација се однесува на популарните области на Анталија: Аланија, Сиде, Белек, Лара.

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top