fbpx

ALEGRIA PLAZA PARIS HOTEL 4*, Лорет Де Мар

 Ноќевање со појадок

DBL ROOM STANDARD
WITH BALCONY
Bed & Breakfast
min 2 adl / max 4 adl цена
по лице
3/4 возрасен
на доп. легло
прво дете
2-11,99
второ дете
2-11,99
23.05.2020 - 30.05.2020 283 213 48 166
30.05.2020 - 06.06.2020 313 234 48 180
06.06.2020 - 13.06.2020 303 227 175 175
13.06.2020 - 20.06.2020 337 251 193 193
20.06.2020 - 27.06.2020 343 254 193 193
27.06.2020 - 04.07.2020 459 590 254 254
04.07.2020 - 11.07.2020 459 590 254 254
11.07.2020 - 18.07.2020 513 373 281 281
18.07.2020 - 25.07.2020 513 373 281 281
25.07.2020 - 01.08.2020 530 386 289 289
01.08.2020 - 08.08.2020 530 386 289 289
08.08.2020 - 15.08.2020 530 386 289 289
15.08.2020 - 22.08.2020 530 386 289 289
22.08.2020 - 29.08.2020 379 279 213 213
29.08.2020 - 05.09.2020 343 254 196 196
05.09.2020 - 12.09.2020 343 254 196 196

Полупансион (појадок и вечера)

DBL ROOM STANDARD
WITH BALCONY
Half Board
min 2 adl
max 4 adl
цена
по лице
3/4 возрасен
на доп. легло
прво дете
2-11,99
второ дете
2-11,99
23.05.2020 - 30.05.2020 306 229 48 177
30.05.2020 - 06.06.2020 335 251 48 195
06.06.2020 - 13.06.2020 328 244 188 188
13.06.2020 - 20.06.2020 372 275 210 210
20.06.2020 - 27.06.2020 379 279 213 213
27.06.2020 - 04.07.2020 503 367 276 276
04.07.2020 - 11.07.2020 503 367 276 276
11.07.2020 - 18.07.2020 557 404 303 303
18.07.2020 - 25.07.2020 557 404 303 303
25.07.2020 - 01.08.2020 575 417 312 312
01.08.2020 - 08.08.2020 575 417 312 312
08.08.2020 - 15.08.2020 575 417 312 312
15.08.2020 - 22.08.2020 575 417 312 312
22.08.2020 - 29.08.2020 414 304 231 231
29.08.2020 - 05.09.2020 379 279 213 213
05.09.2020 - 12.09.2020 379 279 213 213

 

Полн пансион (појадок, ручек , вечера) 

DBL ROOM STANDARD
WITH BALCONY
Full Board
min 2 adl
max 4 adl
цена
по лице
3/ 4 возрасен
на доп. легло
прво дете
2-11,99
второ дете
2-11,99
23.05.2020 - 30.05.2020 341 253 48 194
30.05.2020 - 06.06.2020 370 275 48 213
06.06.2020 - 13.06.2020 363 268 205 205
13.06.2020 - 20.06.2020 407 299 227 227
20.06.2020 - 27.06.2020 414 304 231 231
27.06.2020 - 04.07.2020 539 392 293 293
04.07.2020 - 11.07.2020 539 392 293 293
11.07.2020 - 18.07.2020 592 429 320 320
18.07.2020 - 25.07.2020 592 429 320 320
25.07.2020 - 01.08.2020 610 442 329 329
01.08.2020 - 08.08.2020 610 442 329 329
08.08.2020 - 15.08.2020 610 442 329 329
15.08.2020 - 22.08.2020 610 442 329 329
22.08.2020 - 29.08.2020 441 323 245 245
29.08.2020 - 05.09.2020 414 304 231 231
05.09.2020 - 12.09.2020 414 304 231 231

Во цената е вклучено:
7 ноќевања на наведената услуга
Организиран трансфер аеродром - хотел -аеродром

Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Туристичка такса која се плаќа во Хотел
Авионски билет - Цените се движат од 100 до 250ЕУР само со рачен багаж (повратен билет)
Доплата за 20кг багаж - околу 3800мкд по лице во 2 правци;
Доплата за 32кг багаж - околу 5300мкд по лице во 2 правци;
Доплата за WIZZ PRIORITY- околу 1300мкд по лице во 2 правци;
 
Забелешка:
Цената за доплатите за багаж е валидна доколку се резервират заедно со авиобилетот и истата е променлива.
Дете 0-1,99 доплаќа само за трансфер - 10€

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top