fbpx

ЛЕТО 2020

ЦЕНОВНИК ЗА ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН     
 
 01.06.2020-28.12.2020
Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок/
   
Стандардна Двокреветна (по лице) 2.055 денари
   
Двокреветна Superior (по лице) 2.330 денари
   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 2.195 денари
   
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 
Доплата за оброк :  490 денари по лице
Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 
 
ЦЕНОВНИК ЗА ПЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН     
 
01.06.2020-28.12.2020
Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок
   
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.915 денари
   
Двокреветна Superior (по лице) 2.120 денари
   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 2.055 денари
   
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 
 
Доплата за оброк :  490 денари по лице
Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 
 
ЦЕНОВНИК ЗА СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН     
 
01.06.2020-28.12.2020
Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок
   
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.780 денари
   
Двокреветна Superior (по лице) 1.980 денари
   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 1.915 денари
   
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 
 
Доплата за оброк :  490 денари по лице
Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 
 
ЦЕНОВНИК ЗА ДЕСЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН
     
01.06.2020-28.12.2020
Тип на соба Тип на услуга – ноќевање со појадок
   
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.715 денари
   
Двокреветна Superior (по лице) 1.915 денари
   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 1.850 денари
   
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 
 
Доплата за оброк :  490 денари по лице
Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
Прочитано 165 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 10.00 - 14.00

Top