fbpx

ЛЕТО 2020

 

Aurora 2

Прво дете до 11,99 години и второ дете до 2.99год -100%
Второ дете од 3 до 12год -50% од цената за возрасен.

 
Прочитано 1744 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top