fbpx

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 19-ТИ АПРИЛ 

Вила Елвира, вила Кате и Христос

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

09 Јуни 89 € (5.520 ден)

16 Јуни 99 € (6.140 ден)

23 Јуни 119 € (7.380 ден)

30 Јуни 129 € (8.000 ден)

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

 

Вила Христос Полихроно

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

 16 Јуни 99 € (6.140 ден)

23 Јуни 119 € (7.380 ден)

30 Јуни 129 € (8.000 ден)

· Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

 

 

Калитеа

Вила Клеопатра , вила Оскар, вила Атлантик 

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

26 Мај 69 € (4.280 ден)

02 Јуни 79 € (4.900 ден)

09 Јуни 89 € (5.520 ден)

16 Јуни 99 € (6.140 ден)

23 Јуни 119 € (7.380 ден)

30 Јуни 129 € (8.000 ден)

· Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

 

ПАРГА - Вила Јота, вила Елпида, вила Лимона, вила Накос (на Валтос плажата)

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

25 Мај 69 € (4.280 ден)

01 Јуни 79 € (4.900 ден)

08 Јуни 89 € (5.520 ден)

15 Јуни 99 € (6.140 ден)

22 Јуни 129 € (8.000 ден)

· Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) .

 

ВРАХОС - Вила Филоксенија, вила Вајт сенд, вила Санрајз, Вила Луиза, вила Јониан 

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

25 Мај 69 € (4.280 ден)

01 Јуни Нема слободни места

08 Јуни 99 € (6.140 ден)

15 Јуни 119 € (7.380 ден.)

22 Јуни 129 € (8.000 ден.)

· Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) .

 

Лефкада - Вила Андреас – Никијана , Вила Јонион – Нидри

7 НОЌЕВАЊА ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ по лице

08 Јуни 89 € (5.520 ден)

15 Јуни 99 € (6.140 ден)

22 Јуни 129 € (8.000 ден)

· Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

· Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.

· Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжително (без разлика дали се користи превоз) .

 

Информации и резервации 043 231 221

Прочитано 3802 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top