fbpx

ПРОМОЦИЈА ХАЛКИДИКИ И ПИЕРИА - ТЕРМИНИ ВО МАЈ , ЈУНИ И СЕПТЕМВРИ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ГРЦИЈА ЛЕТО 2019 !!!!

НАЈПОВОЛНА ПОНУДА ЗА ЛЕТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА

ВИЛА ХЕЛЕН ОЛИМПИК БИЧ - 7 ноќевања вклучен автобуски превоз од 39 € 

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ВИЛА СОУЛА ЛЕПТОКАРИЈА - 7 ноќевања вклучен автобуски превоз од 39 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ВИЛА ТОМАС НЕИ ПОРИ 7 ноќевања вклуќен автобуски превоз од 39 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ВИЛА СТ ЏОРЏ НЕИ ПОРИ 7 ноќевања вклуќен автобуски превоз од 39 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА 

ВИЛА ВИКИ Неа Флогита  7 ноќевања вклуќен автобуски превоз од 59 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

 ВИЛА ТОЛИС НЕА ФЛОГИТА 7 ноќевања вклучен превоз од 59 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

 ВИЛА ВАСИЛИС НЕА ФЛОГИТА 7 ноќевања вклучен превоз од 59 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ВИЛА ХРИСТИНА ПОЛИХРОНО 7 ноќевања вклучен превоз од 59 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ВИЛА ЕЛЕНИ ПОЛИХРОНО 7 ноќевања вклучен превоз од 59 €

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

 

 

 

Прочитано 8647 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top