fbpx

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2019

Eftalia Ocean 2 деца до 14,99  БЕСПЛАТНО
✈️02.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1760€
✈️07.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1760€
✈️09.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1760€
✈️14.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1760€

ТОП ПОНУДА

Eftalia Village Hotel
✈️02.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1610€
✈️07.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1610€
✈️09.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1610€
✈️14.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1610€

Eftalia Aqua Resort & Spa
✈️02.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1670€
✈️07.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1670€
✈️09.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1670€
✈️14.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1670€

 ФАМИЛИЈАРНА ПОНУДА

Eftalia Splash Resort Hotel 

Пакет каде возрасните плаќаат, а 2 деца до 14,99год се бесплатно во хотел за резервации до 31.01.2019 

✈️02.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1580€
✈️07.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1580€
✈️09.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1580€
✈️14.07.2019 ( 7дена ) ... цена за двајца возрасни + 2деца ( 0-14,99год ) во тотал 1580€

 

J'ADORE DELUXE RESORT & SPA 5* - SIDE - ultra all inclusive
Ексклузивен хотел со нај прифатлива цена за ANTALYA 2019 !

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 343 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 343 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 363 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 373 €

 

LAGUNA BEACH ALYA 5★ All Inclusive - Alanya
✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 363 €

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 367 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 367 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 393 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 393 €

ТОП ПОНУДА 
SUN STAR RESORT 5★ All Inclusive - Alanya

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 299 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 299 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 315 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 315 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 329 €

 

ТОП ПОНУДА 
 ALAN XAFIRA DELUXE 5★ Ultra All Inclusive - Alanya
✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 319 €

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 365 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 375 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 375 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 375 €

 

ТОП ПОНУДА 
☀️M.C ARANCIA RESORT HOTEL 5★ Ultra All Inclusive - Alanya⛱

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 299 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 313 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 313 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 333 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 333 €

 

GRAND PRETIGE 5* - SIDE - All Inclusive
✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 323 €

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 333 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 333 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 366 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 366 €

 

AMARA CLUB MARINE NATURE , Kemer 

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 378 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 378 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 378 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 438 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 450 €

 

DOUBLE TREE BY HILTON 5★ - KEMER - Ultra All Inclusive за резервации до 31.01.2019 

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 447 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 447 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 489 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 498 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 498 €

 

QUEEN'S PARK TEKIROVA 5* - KEMER -Ultra All Inclusive

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 388 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 399 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 399 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 429 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 455 €

 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

☎️ 043 231 221

 

Прочитано 8006 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top