fbpx

ULTRA LAST MINUTE!!!

 
 

Број 25

 

АПАРТМАН

ЛОКАЦИЈА

ЦЕНА

НОЌЕВАЊА

ТИП

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

 

ХАЛКИДИКИ

 

ВИЛА МИХАЛИС

Лептокарија

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА МИХАЛИС

Лептокарија

129 €

9

1/4

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА МАНОС

Паралија

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ДИМИТРИС

Н. Пантелемон

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА АЛЕКСАНДРА

Калитеа

129 €

9

1/4

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА АЛЕКСАНДРА

Калитеа

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ЕФТЕРПИ

Полихроно

129 €

9

1/2

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ЕФТЕРПИ

Полихроно

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ОРФЕАС

Ханиоти

129 €

9

1/2

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ОРФЕАС

Ханиоти

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ЈАНИС

Фурка

129 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ПАЛАИС ДЕ ФУРКА

Фурка

139 €

9

1/4

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ВЕРГИНА

Неа Потидеа

149 €

9

1/3

24.06.2019 - 03.07.2019

 

ВИЛА ОРАМА

Н. Мармарас

119 €

9

1/3

25.06.2019 - 04.07.2019

 

ВИЛА ОРАМА

Н. Мармарас

119 €

9

1/4

25.06.2019 - 04.07.2019

 

ВИЛА БЕЛА ГРЕЦИА

Мораитика, Крф

159 €

9

1/2

28.06.2019 - 07.07.2019

 

ВИЛА АНЕСТИС

Агиос Георгиос, Крф

159 €

9

1/2

28.06.2019 - 07.07.2019

 

ВИЛА НИКИ

Агиос Георгиос, Крф

159 €

9

1/2

28.06.2019 - 07.07.2019

 

ВИЛА АНА МАРИЈА

Врасна

179 €

9

1/3

29.06.2019 - 08.07.2019

 

ВИЛА АНА МАРИЈА

Врасна

179 €

9

1/4

29.06.2019 - 08.07.2019

 

ВИЛА ЕЛИЗАБЕТ

Врасна

179 €

9

1/4

29.06.2019 - 08.07.2019

 

Цените се изразени по патник, со вклучен превоз! 3-то и 4-то лице БЕСПЛАТНО СМЕСТУВАЊЕ!

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top