fbpx
AEOLIS THASSOS PALACE HOTEL 4* ASTRIS THASSOS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН
5 03.06.21-11.06.21 12.06.21-23.06.21 24.06.21-09.07.21 10.07.21-24.07.21 25.07.21-22.08.21 23.08.21-12.09.21 13.09.21-17.09.21 18.09.21-22.09.21
DOUBLE ROOM
2Ad 109 115 122 129 133 129 111 109
3Ad 148 157 165 174 180 174 150 148
3Ad+1ch(0-1) 148 157 165 174 180 174 150 148
3Ad+1ch(2-11) 148 157 165 174 180 174 150 148
2Ad+1ch(0-1) 109 115 122 129 133 129 111 109
2Ad+1ch(2-11.99) 109 115 122 129 133 129 111 109
2Ad+2ch(0-1) 109 115 122 129 133 129 111 109
2Ad+2ch(0-1)
(2-11.99)
109 115 122 129 133 129 111 109
2Ad+2ch(2-11.99) 109 115 122 129 133 129 111 109
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –КОМПЛЕТ ПАНСИОН
2Ad 131 138 144 151 155 151 133 131
3Ad 181 190 199 208 213 208 183 181
3Ad+1ch(0-1) 181 190 199 208 213 208 183 181
3Ad+1ch(2-11) 189 198 206 215 221 215 191 189
2Ad+1ch(0-1) 131 138 144 151 155 151 133 131
2Ad+1ch(2-11.99) 139 145 152 159 163 159 141 139
2Ad+2ch(0-1) 131 138 144 151 155 151 133 131
2Ad+2ch(0-1)
(2-11.99)
139 145 152 159 163 159 141 139
2Ad+2ch(2-11.99) 147 153 160 167 171 167 149 147
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО
DOUBLE ROOM
2Ad 140 147 153 160 164 160 142 140
3Ad 194 203 212 221 226 221 196 194
3Ad+1ch(0-1) 194 203 212 221 226 221 196 194
3Ad+1ch(2-11.99) 204 213 222 231 236 231 206 204
2Ad+1ch(0-1) 140 147 153 160 164 160 142 140
2Ad+1ch(2-11.99) 150 157 163 170 174 170 152 150
2Ad+2ch(0-1) 140 147 153 160 164 160 142 140
2Ad+2ch(0-1)
(2-11.99)
150 157 163 170 174 170 152 150
2Ad+2ch(2-11.99) 160 167 173 180 184 180 162 160
Минимум престој 1 1 1 1 1 1 1 1

Опис: 150 метри од плажа, ресторан, лоби бар, базен,WI-FI, конференциска сала,тенис, паркинг , СПА центар, игралиште за деца

Соби: клима, САТ ТВ, WI-FI, фрижидер, сеф, балконПрочитано 44 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 08.30 - 17.00

Сабота 09.00-13.00

Top