fbpx
ATRIUM 4* THASSOS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
2 01.06.21
30.06.21
01.07.21
24.07.21
25.07.21
21.08.21
22.08.21
11.09.21
12.09.21
30.09.21
01.10.21
10.10.21
FAMILY SUITE
2 ADL 211 249 305 249 211 139
3 ADL 285 336 412 336 285 187
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 211 249 305 249 211 139
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 211 249 305 249 211 139
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 264 311 382 311 264 173
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 285 336 412 336 285 187
4 ADL 359 423 519 423 359 236
STANDARD ROOM
2 ADL 133 155 191 155 133 89
1 ADL 107 124 153 124 107 71
3 ADL 180 210 258 210 180 120
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 133 155 191 155 133 89
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 133 155 191 155 133 89
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 133 155 191 155 133 89
Мин. престој 5 7 7 7 5 5
Прочитано 40 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 08.30 - 17.00

Сабота 09.00-13.00

Top