fbpx
ALEXANDRA BEACH&SPA 4* THASSOS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
5 01.06.21-30.06.21 01.07.21-31.07.21 01.08.21-31.08.21 01.09.21-30.09.21 01.10.21-20.10.21
CASA DI ALEXANDRA’S BEACH
2Ad 365 716 823 462 259
3Ad 400 750 857 497 294
3Ad+1ch(0-1) 400 750 857 497 294
3Ad+1ch(2-11.99) 400 750 857 497 294
3Ad+2ch(0-1) 400 750 857 497 294
3Ad+2ch(0-1)
(2-11.99)
400 750 857 497 294
3Ad+2ch(2-11.99) 400 750 857 497 294
2Ad+1ch(0-1) 365 716 823 462 259
2Ad+1ch(2-11.99) 365 716 823 462 259
4Ad 435 786 891 532 329
4Ad+1ch(0-1) 435 786 891 532 329
4Ad+1ch(2-11.99) 435 786 891 532 329
2Ad+2ch(0-1) 365 716 823 462 259
2Ad+2ch(0-1)
(2-11.99)
365 716 823 462 259
2Ad+2ch(2-11.99) 365 716 823 462 259
5Ad 470 820 927 566 363
2Ad+3ch(0-1) 365 716 823 462 259
2Ad+3ch(0-1)(0-1)
(2-11.99)
365 716 823 462 259
2Ad+3ch(0-1)
(2-11.99)(2-11.99)
365 716 823 462 259
2Ad+3ch(2-11.99) 389 739 846 485 259

Опис: СПА центар, конференциска сала, 2 базена, базен за деца, ресторан, бар, бесплатен интернет, мини маркет, тенис, мини голф, мини фудбал, спортови на вода, анимација и др.

Соби: клима, ТВ, сеф, WI-FI,фрижидер,балкон

Прочитано 47 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 08.30 - 17.00

Сабота 09.00-13.00

Top