fbpx

ХОТЕЛИ И АПАРТМАНИ ВО ГРЦИЈА ЛЕТО 2020  ВО ПРЕТПРОДАЖБА

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА , НАЈДОБРИ ЦЕНИ НА ХОТЕЛИ И АПАРТМАНИ ВО ГРЦИЈА

ДО -40% ПОПУСТ ЧЕКА НА ВАС !!!

Дополнителен попуст чека на вас за уплата во целост

Ве информираме дека почнувајќи од 1-ви Јануари 2018 год, владата на Р. Грција воведе нова такса.

Таксата за престој е воведена за сите хотели и апартмани и ќе се пресметува во зависност од бројот на ноќевања и категоријата на сместување која ќе ја изберете.
Таксата за престој ќе се плаќа во самиот објект, при Вашето пријавување во истиот.

Износот на таксите е следен:
5* хотели: 4 еур по соба на ноќ
4* хотели: 3 еур по соба на ноќ
3* хотели: 1,5 еур по соба на ноќ
1 & 2* хотели: 0,5 еур по соба на ноќ

1 & 2 key апартмани: 0,25 еур по соба на ноќ
3 key апартмани: 0,5 еур по соба на ноќ
4 key апартмани: 1 еур по соба на ноќ

Важно: хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса. 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top