fbpx

ЦЕНОВНИК ЕГИПЕТ ЛЕТО 2019

  • Понудата е објавена на 20/12/2018

7, 9, 10, 11, 14 дневни аранжмани

АКЦИЈА -7% ПОПУСТ на Early Booking во висока сезона! *


Важност на термини во период: Сите од 15.ЈУЛ до 30.АВГ

Важност за резервации  до 25-ти Април

КОМПЛЕТНА ПОНУДА ХОТЕЛИ ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК EXCEL

excel icon

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top