fbpx

ВОСПИТНО ОБРАЗОВНИ ПРОЕКТИ

Дека туризмот е интересна гранка потврди и интересот на учениците од средното економско училиште од Велес. На едно место ја најдоа и географијата и економијата и математичките пресметки кој одмор колку чини.

Прочитано 5342 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top